Overnatting i Hemsedal

God mat og drikke er vesentlige element i ferien. I Hemsedal har vi mange typer overnatting. Noen av overnattingene finner du online bookbare under knappen overnatting i bookingen , andre hjelper vi deg med manuelt.

Du kan velge mellom hotell, flere lodger, støl, leiligheter samt små og store hytter. Beliggenhetsmessig er det også stor variasjon og prisene er veldig hyggelige. I tillegg kan du også finne flere pakker med aktiviteter og overnatting samlet.

Skiers Lodge

Skiers Lodge ligger midt i sentrum med spisesteder, butikker og aktiviteter rett på utsiden. Skiers Lodge 1 har to soverom og sengeplass for inntil 6 personer, mens Skiers Lodge 2A har 3 soverom og sengeplass for 6-8 personer og Skiers Lodge 2b har 4 soverom og sengeplass for inntil 8-10 personer. Mer informasjon og booking av leilighetene her:

Tinden Apartments

Tinden ligger i bunnen av skisenteret rett ved Totteskogen med Tottelia Rides som nærmeste nabo og gangavstand til både skisenteret, Fyri og sentrum. A leilighetene har 3 soverom og sengeplass for inntil 11 personer, mens B leilighetene har 6 soverom og sengeplass til 18 personer. Sluttrengjøring er inkludert. Tinden har egen vaskestasjon for sykler og låsbare boder. Bestill Tinden her:

Vil du ha noen tips eller hjelp til å finne den rette overnattingen i Hemsedal for deg kontakt oss så hjelper vi – info@hemsedalaktiv.no eller 483 86 018

Marit Foss