Harahorn Hotell og Restaurant
Harahorn har en enestående beliggenhet, hele 1100 meter over havet. Nærmeste nabo er det noen av Hemsedals flotte fjellområder, kun bebodd av ryper og reinsdyr og med fjellbjørk og lyng som naturens egen interiør.
Fjelltunet er bygget i rustikk norsk arkitektur med et gjennomgående fokus på norsk og naturlig fjell. Grytene styres av Jørgen Kolderup som vektlegger norske smaker av fjell. Reinsdyr som har beitet i nærheten, fjellørret fra lokale vann, selvplukkede multer, krekling og tyttebær, gran-skudd, mose og mange andre rene og naturlige smaker av fjell, bærer grunnlaget for Harahorns eksklusive kjøkken.
Her har man mulighet til å disponerer hele stedet for seg selv! Det er totalt 17 hytter og hus med peiser, stuer, badstuer, 35 soverom pluss 5 hemser med til sammen 75 sengeplasser. Gildehall, kapell, et stort hovedhus med restaurant samt ansatte som liker å yte god service.