Hest er best på fjellet

På Lykkja ved foten av Skogshorn finner du våre to staller Haugen Gård og Skogshorn Rideleir. Beregn ca 30 minutter kjøring fra sentrum og opp til Lykkja.

Haugen Gård tilbyr familieridning, halvdagsturer og heldagsturer samt turer med hest og vogn. For å delta på heldags og halvdagstur må man være minst 12 år. Heldagsturene krever også at man kan ri. Familieridningen har ingen aldersgrense og er hyggelige turer på ca 1,5 time hvor man kan få en trygg og god tur sammen med erfarne hestefolk. Haugen Gård tilbyr hesteaktiviteter hele året.

Hestekos
Hestekos er det alltid tid til!

Skogshorn Rideleir tilbyr timesridning, både, 1, 2 og 3 timer. Disse turene har ingen aldersgrense, men vi anbefaler nybegynnere og små barn å velge 1 times turen – den som er heter leietur. Skogshorn tilbyr ridning i skolens sommerferie og driver resten av året rideskole i tillegg til å tilbyr rideleiren for barn i sommerferien.

Alle rideturer må forhåndsbestilles dagen før, ønsker du å ri og er for sent for påmeldingsfristen, send oss en mail eller helst ring oss så prøver vi å hjelpe så godt vi kan.

For online bestilling av rideturene se her: (heldagsturer og hest og vogn er kun på forespørsel) bturl.no/p2200

kontakt oss på info@hemsedalaktiv.no eller 483 86 018

Marit Foss