Hundekjøring i Hemsedal

Hundekjøring
Hemsedal Huskies tilbyr daglige turer med utgangspunkt i hundegården i Eikre. De vanlige turene er halvdagsturer hvor gjestene kan være med å gjøre klar hundene, får opplæring og så drar vi på tur. Hver slede har plass til 2 personer(små barn kan sitte i sleden sammen med en voksen). Halvveis bytter vi fører hvis begge ønsker å kjøre sleden. Hvert spann dras av 5-6 ivrige hunder. Vi har to turer daglig en kl 10.00 og en kl 13.00. Om ønskelig kan man bestille til transport til og fra hundegården – for mer informasjon og online bestilling av disse turene se bturl.no/p254 
Disse turene kjøres i mindre grupper opp til 13-15 personer som maks.

Nytt for sesongen 2022/23 er overnattingsturer til Hemsedal Huskies hytte ved Tisleifjorden. se mer her: bturl.no/p1203  Disse turene passer for opptil 10 personer. Er man flere kan vi arrangere turer med overnatting i lavvo eller på hotell – dette på forespørsel.

For grupper arrangerer vi andre opplegg hvor vi kjører kortere turer og gjerne kombinerer med bålhygge og andre aktiviteter. Er dere veldig mange leier vi også med oss flere hundespann fra andre samarbeidspartnere så det er ingen hindring om dere er 100, 200 eller 300 personer – det er bare en tilpasnings som må til.

Marit Foss