Aking – morro for små og store barn

Ingen blir for stor til å ake!!

Når skiheisen stenger drar vi frem kjelkene og gjør oss klare for mer fart, spenning, latter og hygge. Sammen med dyktige guider fra Hemsedal Fjellsport kan du prøve å ake fra toppen av Fjellheisen og helt ned til bunnen av skisenteret, eventuelt ned til Fyri. Tilsammen en aketur på ca 5 km. Vil du ake mer kan vi også tilby aking i Fjellheisen de dagene det er kveldskjøring. Da kan du ake så mye du vil i løpet av 1,5 time som vi har tilrådighet i heisen som heter Fjellheisen.

For å kunne kjøre egen kjelke må man være 10 år. Barn under 10 år kan sitte på med en voksen.

Pris pr person for aking er kr 360,- og det inkluderer heiskortet du trenger. Barn som sitter på med voksen kr 50,-. Oppmøtetidspunkt varierer etter heisens stengetid så se nøye på tiden du bestiller i onlinebookingen. Oppmøtested er nede utenfor Hollvin Ekspress (8 stolheisen) der står det et skilt med oppmøte aking og så kommer en av guidene og møter dere der.

NB har du egen hjelm og briller ta med det, det er ikke tillatt med alpinstøvler, men snowboardboots går fint.

Les mer og bestill din plass her: bturl.no/p1973 

Noen dager kjører vi både aking i Fjellheisen andre kun topp til bunn, sjekk derfor begge produkt hvis du leter etter en spesiell dato. Finner du ikke ledig plass eller ønsker en annen dag, kontakt oss så prøver vi å hjelpe. info@hemsedalaktiv.no

Marit Foss